Global mangfoldighed og inklusion

Global mangfoldighed og inklusion 

Mangfoldighed af talent. Mangfoldighed af kunder.
Mangfoldighed af leverandører. Mangfoldighed af erfaringer.
Lav en mangfoldig verden.

Hos Praxair stræber vi efter at skabe et arbejdsmiljø, der behandler alle medarbejdere med respekt, understøtter nye tanker og ideer, fremmer vækst og udvikling, anerkender vores forskelligheder og omfavner inklusion. For Praxair er det også vigtigt at samarbejde med andre for at sikre, at vi altid vil være en ønskværdig arbejdsgiver for den stadigt voksende pulje af mangfoldigt globalt talent.

Som en højtydende global industrileder skal vi tiltrække, fastholde og udvikle en mangfoldig, talentfuld og engageret arbejdsstyrke, der afspejler de forskellige befolkninger, vi arbejder og gør forretninger blandt. Og det gør vi ved at sørge for en stærk, dynamisk ledelse, et udfordrende arbejdsmiljø, brancheførende ydelser, konkurrencedygtig løn, gode fordele samt belønning og anerkendelse for fremragende præstationer. 

Støtteorganisationer såsom National Society of Woman Engineers og National Society of Black Engineers, arbejde med handicappede børn i Rabale, Indien, og støtte til kulturel bevidsthed og uddannelse i udvikling for vores egne ledere rundt om i verden påviser klart vores mangfoldighedsprincipper. Vi er stolte af den verden af forskelligheder, som vi skaber med vores medarbejdere for vores kunder og i vores samfund.

Steve Angel
Bestyrelsesformand og Administrerende Direktør

Vanessa Abrahams John

Hos Praxair drejer mangfoldighed sig primært om at opbygge en platform til at finde og fastholde de bedste og klogeste talenter på tværs af virksomheden. Inklusion handler om at skabe et arbejdsmiljø i vores organisation, hvor hver person føler sig værdsat og har lige mulighed for at lykkes. Hvis det lykkes os at udnytte forskellene i vores mangfoldige arbejdsstyrke, kan vi frigøre hver persons talent og opnå mere kreative og innovative forretningsløsninger og produktivitet. Ved proaktivt at omfavne mangfoldighed og inklusion kan vi sikre, at Praxair er den foretrukne arbejdsgiver for de bedste og klogeste talenter på et stadig mere mangfoldigt og konkurrencepræget globalt marked.

Vanessa Abrahams-John Global direktør for mangfoldighed