Vores medarbejdere

VORES MEDARBEJDERE

At kende Praxair er at kende vores medarbejdere

Vi er ingeniører, anlægsoperatører og administratorer. Vi er informationsarkitekter, chauffører og revisorer. Som del af Praxair er vi tusinder af medarbejdere i 50 lande, der arbejder sammen mod det samme mål – at gøre vores planet mere produktiv.

Hos Praxair er vi stolte af at være hårdtarbejdende, resultatorienterede mennesker, der altid presser grænserne for vores evne og vores viden. Vi udsøger konstant projekter, der kan udfordre os. Og vi går højt op i kvaliteten, kreativiteten og effekten af vores arbejde.

Lær mere om vores lederskab, vores medarbejdere, vores engagement i mangfoldighed og hvordan vi arbejder sammen med lokalsamfund – vi gør vores planet mere produktiv.

Jo mere forskelligartet og talentfuld vores arbejdsstyrke er, jo mere vil vi vokse som individer og som virksomhed, og jo bedre vil vi kunne betjene vores kunder rundt om i verden, så vi kan gøre en større forskel.

Endnu en måde, som vores medarbejdere gør vores planet mere produktiv på. Hos Praxair opfordrer vi alle til at støtte gode programmer, hvor de findes, og igangsætte nye aktiviteter, hvor det er muligt, for at påvirke de lokalsamfund, hvor vi bor og arbejder.

Global Giving støtter videregående uddannelse, samfundstjeneste, mangfoldighed, sundhedspleje og miljøorganisationer i hele verden og udviser en enestående glæde ved at give.