Vision og værdier

VISION OG VÆRDIER

Vision og værdier

At være den bedst præsterende industrigasvirksomhed i verden ifølge vores kunder, medarbejdere, aktionærer, leverandører og de lokalsamfund, hvor vi opererer.

Mission

Gør vores planet mere produktiv – Vi udvikler teknologi, produkter og serviceydelser, der hjælper med at bevare og beskytte vores planet. Vi er engageret i at forbedre vores kunders økonomiske og miljømæssige resultater i hele verden. 

Værdigrundlag

Sikkerhed først – Et passioneret engagement for sikkerhed understøtter alle vores aktiviteter. Vores produkters og serviceydelsers sikkerhed, sikkerhed på arbejdspladsen, sikkerhed på vejen og sikkerhed i hjemmet er de højeste prioriteter for vores medarbejdere, entreprenører, familier og kunder.

Høj integritet – vi styrker hele tiden de høje globale standarder, som vores omdømme er bygget op omkring, herunder ærlighed, etisk adfærd og fuld overholdelse af loven.

Resultatdrevet – Med personlig ansvarlighed, samarbejde og innovation fokuserer vi på konsekvent at levere værdi til vores aktionærer og andre interessenter via fejlfri eksekvering, operationel disciplin og løbende forbedring.

Kundetilfredshed – Vi leverer produkter, applikationsteknologier og serviceydelser, der repræsenterer de højeste standarder for kvalitet og pålidelighed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at overvinde deres udfordringer og nå deres mål.

De rigtige medarbejdere – Vi lægger stor vægt på at tiltrække og udvikle talentfulde medarbejdere fra forskellige baggrunde, der kan arbejde hårdt for at gøre en forskel i verden og gøre vores virksomhed til en succes.

Miljømæssig og social ansvarlighed – Vi hjælper kunder i hele verden med at forbedre deres miljøindsats og CO2-fodaftryk og samtidig minimere vores egen miljømæssige ressourceintensitet og maksimere vores sociale og samfundsmæssige bidrag.