Leverandører

LEVERANDØRER

En vigtig del af vores team

Praxair står på Fortunes liste over verdens 250 største virksomheder. Vi har over 27.000 medarbejdere, der arbejder i mere end 50 lande, og det globale salg er på over 12 milliarder dollar. Vi har fokus på at gøre vores planet mere produktiv ved at hjælpe vores kunder med at blive mere rentable, effektive og miljømæssigt ansvarlige. Og vores leverandører er afgørende for at dette kan ske. Se nedenstående oplysninger for at vide mere om, hvad det vil sige at være en Praxair-leverandør, og hvordan man kan deltage i vores team.

Fra proceskontroludstyr til byggeriserviceydelser til vandbehandlingskompressorer køber vi de serviceydelser, udstyr og tilbehør, vi skal bruge for at hjælpe vores kunder med at gøre mere.

Som medlemmer af vores Praxair-team forventes vores leverandører at levere det samme niveau af engagement og adfærd som vores egne medarbejdere. Lær mere om disse forventninger.

Hos Praxair arbejder vi for at sikre fravær af tvangsarbejde og børnearbejde i vores forsyningskæde. Gennemgå de retningslinjer, som er grundlaget for vores engagement.