Making Our Planet More Productive

MAKING OUR PLANET MORE PRODUCTIVE

Making Our Planet More Productive

Making Our Planet More Productive er mere end et slogan. Vi mener, at dette viser, hvor fokuserede vi er på at levere energibesparelser og miljømæssige fordele til vores kunder i hele verden. Med den øgede globale fokus på at reducere udledningen af ​​drivhusgasser, udvikling af vedvarende energikilder og reducere spild, mener vi, at Praxairs fokus på at gøre vores planet mere produktiv adskiller os fra vores konkurrenter.

Hvad mener vi med at gøre vores planet mere produktiv?

Hos Praxair skaber vi teknologier, produkter og tjenester, som bidrager med at opretholde og beskytte vores planet. Vi samarbejder med vores kunder, medarbejdere og lokalsamfund til at gøre en forskel i livet for mennesker overalt.

Vi er forpligtet til at forbedre vores kunders finansielle og miljømæssige resultater. Samlet set er mere end 20% af Praxair indtægter genereret fra teknologier, der hjælper kunder med at reducere driftsomkostningerne, øge proces effektiviteten og forbedre deres miljøindsats.

Praxairs operational exellence er i verdensklasse. Stærk finansiel disciplin har konsekvent givet overlegen afkast på kapital og værdi for aktionærerne. Vores produktivitetsforanstaltning sikrer, at vi altid opererer økonomisk og samtidig opretholder strenge standarder for kundeservice, kvalitet og sikkerhed.

Praxair sikrer et givende og sikkert arbejdsmiljø for medarbejdere på alle vores lokationer. Vores medarbejdere er dedikerede til at følge sikkerhedsbestemmelserne og beskytter miljøet på arbejdspladsen, i hjemmet og i deres nabolag.

Vi er også engageret i at forbedre det globale samfund, som vi lever og arbejder i. Velgørende bidrag sammen med frivilligt arbejde der understøtter sundhedspleje, læsefærdighed og andre programmer og initiativer, bidrager til at give en positiv effekt.

Jeg er stolt af at være en del af Praxairs dygtige, innovative, globale team, der konsekvent viser vores mission om at gøre vores planet mere produktiv. Dette er, hvad bæredygtig udvikling betyder for os. Sammen kan vi gøre en forskel.

Steve Angel 
Bestyrelsesformand og administrerende direktør